Haberler

HİSSE SENEDİ FONLARI 2023 GETİRİ LİDERİ!

Yapı Kredi Portföy Yabancı Teknoloji Sektörü Hisse Senedi Fonu (Yay), 2023 yılında yatırımcılarına %143,62 getiri sağlayarak Hisse Senedi Şemsiye Fonları kategorisinde lider oldu! Fon videosunu izlemek için tıklayınız. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. yatırım fonlarının alım/satımı, TEFAS üyesi tüm banka ve aracı kurum şubelerinden ve internet kanallarından gerçekleştirilebilmektedir.

15.01.2024 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY GENEL MÜDÜRÜ MÜGE PEKER, FORTUNE DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA YER ALDI!

Fortune dergisinin yeni sayısında yer alan Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, 2024 yılı için piyasalarla ilgili öngörülerini paylaşarak yatırımcı portföylerinde bulunması gereken varlıklar hakkında yatırımcılara faydalı bilgiler verdi. Röportajın tümüne buradan ulaşabilirsiniz.

05.01.2024 Detay

100 LİRAMIZI HANGİ YATIRIM ARAÇLARINA BÖLÜŞTÜRELİM? RAHİM AK İLE YATIRIMCI REHBERİ PROGRAM KONUĞU GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT!

Habertürk Yatırımcı Rehberi programına konuk olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut , Dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri yorumlayarak bu gelişmelerin yatırım araçlarına etkisini değerlendirdi. Ersamut, yeni ekonomi politikasını, parasal sıkılaşma ortamında yatırımcı tercihlerini ve yatırımcı portföylerinde yer almasını önerdiği varlıklardan da bahsetti. Programı izlemek için tıklayınız.

06.12.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT, BLOOMBERG HT HABER KANALINDA PELİN YANTUR’UN YATIRIM KULÜBÜ PROGRAMINA KONUK OLDU!

Bloomberg HT haber kanalında Zeynep Erataman’ın sunduğu Yatırım Kulübü programına konuk olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, piyasa gelişmelerini paylaşarak TL cinsi tahvillere yabancı ilgilsinin artmasını beklediğini belirtti. Programı izlemek için tıklayınız.

17.11.2023 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY BÖLÜM MÜDÜRÜMÜZ OZAN GÖKLER, BANKA&SİGORTA DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA PİYASA DEĞERLENDİRMELERİNİ VE EKİM AYI ÖNGÖRÜLERİNİ PAYLAŞTI!

Banka&Sigorta dergisinin yeni sayısında yer alan "Dönemsel Ekonomik Göstergeler" konulu makalede portföy yönetimi şirketlerinin Ağustos ve Eylül ayı piyasa değerlendirmeleri ile Ekim ayı öngörülerine yer verildi. Yapı Kredi Portföy Araştırma Bölüm Müdürümüz Ozan Gökler'in görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.

23.10.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT, BLOOMBERG HT HABER KANALINDA PELİN YANTUR’UN YATIRIM KULÜBÜ PROGRAMINA KONUK OLDU!

Bloomberg HT haber kanalında Pelin Yantur’un Yatırım Kulübü programına konuk olarak katılan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, , piyasa analizlerini paylaşarak yabancı yatırımcı girişlerinin yeni başladığına dikkat çekti. Ersamut, ayrıca Merkez Bankası Başkanı’nın açıklamalarıyla ilgili de görüşlerini aktardı. Programı izlemek için tıklayınız.

18.08.2023 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY’E “EN İYİ PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETİ TÜRKİYE 2023” ÖDÜLÜ!

Kazandığı uluslararası ödüllerle başarısını tescillemeye devam eden Yapı Kredi Portföy, dört farklı organizasyon tarafından “En İyi Portföy Yönetim Şirketi Türkiye 2023” ve “En İyi Emeklilik Fon Yönetimi Türkiye 2023” ödüllerine layık görüldü. Detaylı bilgi için tıklayınız.

27.06.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT BLOOMBERG HT YATIRIM KULÜBÜ PROGRAMINA KATILDI

Bloomberg HT haber kanalında Pelin Yantur’un Yatırım Kulübü programına konuk olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, TCMB’nin faiz kararıyla ilgili piyasa beklentilerini ve görüşlerini iletti. Hisse senedi piyasasında yukarı yönlü bir hareket beklediğine dikkat çeken Ersamut, havacılık, otomotiv ve rasyonel politikaların uygulanması durumunda ise bankacılık sektörünün portföylere eklenebileceğini paylaştı. Programı izlemek için tıklayınız.

20.06.2023 Detay

YATIRIM VE KANTİTATİF ANALİZ VE ARAŞTIRMA BÖLÜM MÜDÜRÜMÜZ OZAN GÖKLER, BANKA&SİGORTA DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA PİYASA DEĞERLENDİRMELERİNİ VE ÖNGÖRÜLERİNİ PAYLAŞTI!

Banka&Sigorta dergisinin yeni sayısında yer alan "Dönemsel Ekonomik Göstergeler" konulu makalede portföy yönetimi şirketlerinin Nisan ve Mayıs ayı piyasa değerlendirmeleri ile Haziran ayı öngörülerine yer verildi. Yapı Kredi Portföy adına, Araştırma Bölüm Müdürümüz Ozan Gokler'in görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.

19.06.2023 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI İYİ GELİR YOUTUBE KANALINDAKİ PİYASALARDAKİ GELİŞMELERİN YATIRIM FONLARINA YANSIMASI PROGRAMINA KATILDI!

Yapı Kredi Portföy Genel Müdür Yardımcıları Okan Uzunoğlu ve Güçlü Çolak, İyi Gelir Youtube kanalında yayınlanan “Piyasalardaki Gelişmelerin Yatırım Fonlarına Yansıması” programına katıldı. Programı buradan izleyebilirsiniz.

05.06.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT TKYD DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA YAPI KREDİ PORTFÖY’ÜN KAR PAYI ÖDEYEN FONLARINDAN BAHSETTİ!

Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut TKYD dergisinin yeni sayısında, Yapı Kredi Portföy’ün nitelikli yatırımcılar için uygun olan ve belirli periyotlarda yatırımcılarına nakit akışı sağlamak üzere ihraç ettiği iki farklı kar payı ödeyen fonundan bahsetti. Haberin tümüne ulaşmak için tıklayınız.

10.05.2023 Detay

TKYD DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA PAZARLAMA VE STRATEJİK PLANLAMA BÖLÜM MÜDÜRÜMÜZ CEREN ANGILI 2023 YILI 1.ÇEYREK ANALİZDEN BAHSETTİ

Yapı Kredi Portföy Pazarlama ve Stratejik Planlama Bölüm Müdürümüz Ceren Angılı, TKYD dergisinin yeni sayısındaki yazısında 2023 yılı 1. Çeyrek analizinden bahsetti. Haberin tümüne ulaşmak için tıklayınız.

09.03.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT İYİ GELİR YOUTUBE KANALINDA YATIRIM FONLARI HAKKINDAKİ CANLI YAYININ KONUĞU OLDU!

İyi Gelir Youtube kanalında Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu’nun canlı yayın konuğu olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, Yatırım fonlarıyla ilgili önerilerini ve piyasa hakkında görüşlerini paylaştı. Programı izlemek için tıklayınız.

03.03.2023 Detay

İYİ GELİR YOUTUBE KANALINDA YAYINLANAN PİYASALARDAKİ GELİŞMELERİN YATIRIM FONLARINA YANSIMASI PROGRAMINA GENEL MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ KATILDI!

Yapı Kredi Portföy Genel Müdür Yardımcıları Okan Uzunoğlu ve Ümit Ersamut, İyi Gelir Youtube kanalında yayınlanan “Piyasalardaki Gelişmelerin Yatırım Fonlarına Yansıması” programına katıldı. Programı buradan izleyebilirsiniz.

27.03.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT BLOOMBERG HT KANALINDAKİ PELİN YANTUR’UN YATIRIM KULÜBÜ PROGRAMINA KONUK OLDU!

Bloomberg HT haber kanalında Pelin Yantur’un Yatırım Kulübü programına konuk olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve eurobond, altın, türk ve yabancı hisse senedi yatırımlarına dair detaylı görüşlerini belirtti. Ersamut, hisse senedi piyasasında yaşanan düşüşün uzun vadeli düşünüldüğünde fırsat olabileceğine de dikkat çekerek yatırımcılara portföy alokasyonu konusunda önerilerde bulundu. Programı buradan izleyebilirsiniz.

02.02.2023 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ OKAN UZUNOĞLU VE MURAT ARKARAKAŞ İYİ GELİR YOUTUBE KANALINDA YAYINLANAN PROGRAMA KATILDI!

Yapı Kredi Portföy Genel Müdür Yardımcısı Okan Uzunoğlu ve Grup Müdürü Murat Arkarakaş, İyi Gelir Youtube kanalında yayınlanan “Piyasalardaki Gelişmelerin Yatırım Fonlarına Yansıması” programına katıldı. Programı buradan izleyebilirsiniz.

27.01.2023 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY GENEL MÜDÜRÜ MÜGE PEKER FORTUNE DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA YER ALDI!

Fortune dergisinin yeni sayısında yer alan Genel Müdürümüz Müge Peker, şirketimizin yeni projelerinden ve hedeflerinden bahsetti. Sektörde değişen yatırımcı eğilimleri ve talepleri hakkında görüşlerini ileten Peker, yüksek enflasyon koşulları altında yatırımcılara tavsiyelerde bulunarak, sunduğumuz hizmetler ve öne çıkan fonlarımız hakkında faydalı bilgiler paylaştı. Röportajın tümüne buradan. ulaşabilirsiniz.

10.01.2023 Detay

TKYD 2.PORTFÖY YÖNETİMİ ZİRVESİ’NDE GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT PANEL MODERATÖRLÜĞÜ YAPTI!

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) tarafından düzenlenen 2. Portföy Yönetimi Zirvesi'nde Moderatörlüğünü Satış Pazarlama ve Yatırım Danışmanlığı Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut'un yapmış olduğu “BAKIŞ AÇISI – YEREL VE KÜRESEL PİYASALARDA BEKLENTİLER” panelini buradan izleyebilirsiniz.

29.12.2022 Detay

İYİ GELİR YOUTUBE KANALINDA YAYINLANAN PİYASALARDAKİ GELİŞMELERİN YATIRIM FONLARINA YANSIMASI PROGRAMINA GENEL MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ KONUK OLDU!

Yapı Kredi Portföy Genel Müdür Yardımcısı Okan Uzunoğlu ve Grup Müdürü Murat Arkarakaş, İyi Gelir Youtube kanalında yayınlanan “Piyasalardaki Gelişmelerin Yatırım Fonlarına Yansıması” programına katıldı. Programı buradan izleyebilirsiniz.

27.12.2022 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT BLOOMBERG HT KANALINDA PELİN YANTUR’UN YATIRIM KULÜBÜ PROGRAMINA KONUK OLDU!

Bloomberg HT haber kanalında Pelin Yantur’un Yatırım Kulübü programına konuk olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, yurt içi ve yurt dışı gelişmeleri ile beraber 2023 yılı beklentilerinden bahsetti. Portföy dağılımı ve finansal enstrümanlara dair önerilerin de yer aldığı sohbette; altın, Türk ve yabancı hisse senetleri ile eurobond yatırımlarına dair görüşler de dile getirildi. Programı buradan izleyebilirsiniz.

14.12.2022 Detay

GENEL MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ İYİ GELİR YOUTUBE KANALINDA PİYASALARDAKİ GELİŞMELERİN YATIRIM FONLARINA YANSIMASI HAKKINDA KONUŞTU!

Yapı Kredi Portföy Genel Müdür Yardımcılarımız Ümit Ersamut ve M. Güçlü Çolak, İyi Gelir Youtube kanalında yayınlanan “Piyasalardaki Gelişmelerin Yatırım Fonlarına Yansıması” programına katıldı. Programı buradan izleyebilirsiniz.

18.11.2022 Detay

BLOOMBERG HT KANALINDA PELİN YANTUR’UN YATIRIM KULÜBÜ PROGRAMINA GENEL MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÜMİT ERSAMUT KONUK OLDU

Bloomberg HT haber kanalında Pelin Yantur’un Yatırım Kulübü programına konuk olan Genel Müdür Yardımcımız Ümit Ersamut, Altın, global teknoloji hisse senetleri ve faiz seviyelerine dair görüşlerini dile getirdi. Türk hisse senedi piyasalarına dair beklentilerden de bahseden Ersamut, önerdiği portföy dağılımını belirtti. Programı buradan izleyebilirsiniz.

17.11.2022 Detay

TKYD DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA PAZARLAMA VE STRATEJİK PLANLAMA BÖLÜM MÜDÜRÜMÜZ CEREN ANGILI 2022 YILI 3. ÇEYREK ANALİZİNDEN BAHSETTİ

Yapı Kredi Portföy Pazarlama ve Stratejik Planlama Bölüm Müdürümüz Ceren Angılı, TKYD dergisinin yeni sayısındaki yazısında 2022 yılı 3. Çeyrek analizinden bahsetti. Haberin tümüne ulaşmak için tıklayınız.

07.11.2022 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY GENEL MÜDÜRÜ MÜGE PEKER MİLLİYET EXECUTIVE DERGİSİNDE YER ALDI

Milliyet Executive dergisinin yeni sayısında yer alan Genel Müdürümüz Müge Peker, Yapı Kredi Portföy’ün 20 yıllık geçmişi, yatırım fonları ve bireysel emeklilik sistemine yapılan yatırımlarda dikkat edilmesi gerekenlerden bahsederken fonlardaki vergi avantajına da dikkat çekti. Ropörtajın tümüne ulaşmak için tıklayınız.

04.11.2022 Detay

EF HİSSE SENEDİ FONLARI GRUP MÜDÜRÜMÜZ FAZLI TAŞKENT TKYD DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA YER ALDI!

Yapı Kredi Portföy EF Hisse Senedi Fonları Grup Müdürümüz Fazlı Taşkent TKYD dergisinin yeni sayısında, sürdürülebilir bir dünya için sloganımızla 1 Ağustos 2022 tarihinde halka arz olan Yapı Kredi Portföy İklim Değişikliği Çözümleri Değişken Fon’unun (YPC) yatırım yaptığı sektörlerden, fon dağılımı ve getiri stratejisine kadar detaylı bilgiler paylaştı. Haberin tümüne buradan ulaşabilirsiniz.

04.11.2022 Detay

YAPI KREDİ PORTFÖY BÖLÜM MÜDÜRÜMÜZ OZAN GÖKLER, BANKA&SİGORTA DERGİSİNİN YENİ SAYISINDA PİYASA DEĞERLENDİRMELERİNİ VE ÖNGÖRÜLERİNİ PAYLAŞTI!

Banka&Sigorta dergisinin yeni sayısında yer alan "Dönemsel Ekonomik Göstergeler" konulu makalede portföy yönetimi Haziran ve Temmuz ayı piyasa değerlendirmeleri ile Ağustos ayı öngörülerine yer verildi. Yapı Kredi Portföy Araştırma Bölüm Müdürümüz Ozan Gökler'in görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.

16.08.2023 Detay